Onderwerp: Wil je je spreekvaardigheid Engels verder verbeteren?

Er zijn een aantal opties:

Eigen initiatief

Wil je je eigen lessen organiseren? Spreek regelmatig af als groep om een Engels prentenboek te bespreken. Gebruik daarbij de

lijst in de bijlage.

 

Two Roads geeft een aanzet

Wil je graag hulp van een native speaker? We denken graag mee met je om je groep te koppelen aan een native speaker: Je bespreekt een boek en behandelt elke week één of meerdere hoofdstukken. Doel: Oefening in het communiceren in het Engels. Kosten: vergoeding native speaker en administratiekosten.

 

Two Roads Ouder en Kind Serie:  Prentenboek

Wil je graag een ander boek lezen samen met je kind? We raden het prachtige boek The ‘Elephant Whisperer’ aan. Two Roads biedt deze cursus aan.

 

Two Roads Ouder en Kind Serie: Actief

Wil je een cursus volgen voor jou en je kind? Wellicht is de cursus ‘Emmanuel’s Dream’ bij Two Roads iets voor je.

 

Two Roads Spreekvaardigheid

Wil je een cursus om je eigen Spreekvaardigheid te verbeteren? Bij Two Roads geven we Spreekvaardigheidscursussen aan de hand van een thema dat je aanspreekt. Er zijn verschillende andere thema’s waar je uit kan kiezen.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.