In onze trainingen staat onze fantastische planeet centraal!

Updated: Jan 26


We hebben een prachtige planeet. Er is nog zoveel natuur om ons heen. Maar we weten ook dat de natuur een steeds kleinere plek krijgt toebedeeld. Er is een kans om die trend te keren. Wij streven naar eeen toekomst waarin mens en natuur samenwerken om biodiversiteit weer te versterken.


Onze trainingen zijn gebaseerd op boeken, die je een blik geven op onze prachtige planeet.

Duurzaamheid begint met liefde voor de natuur.

Uren buiten zijn, heerlijk wandelen en genieten van prachtige foto's van de natuur. Het meereizen met een meesterverteller naar alle continenten van de aarde of het klimmen van de Mount Everest helpt je om te houden van onze veelzijdige planeet. Onze boeken laten op verschillende manieren zien dat de natuur bijzonder is en waard om te behouden.
7 views

Recent Posts

See All

Even voorstellen

Ik heb jaren in Zuid-Afrika les gegeven. In Nederland heb ik mij toegelegd op het taalonderwijs. Als onderwijskundige ontwerp ik de trainingen. In mijn onderzoek heb ik onderzocht hoe deelnemers, van verschillend niveau Engels gezamenlijk kunnen leren. 
Ontmoet het team.

 

Join Our Mailing List

© 2021 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Zie Privacy Statement