Leer Engels in context ......

Updated: Jan 26

Engels is een geweldige taal om nieuwe werelden te ontdekken.Of je nu op wereldreis gaat of je leest een pakkend boek, met Engels gaat er een wereld voor je open.


“Engels is een middel om contacten te leggen, een andere cultuur te begrijpen, nieuwe inzichten te krijgen. In onze training doen we precies dat."

Bij Two Roads gaat het om het ontdekken van nieuwe werelden. We hebben boeken gekozen, die je uitdagen, verrassen, je nieuwsgierig maken naar het vervolg. Engels is noodzakelijk om te begrijpen wat je graag wilt horen en te spreken wat je graag wilt vertellen.


Wanneer je na een paar lessen in het verhaal zit en je bezig bent met de inhoud, geven we je handvaten om je Engels te verbeteren binnen de context van het verhaal.


Keuze, relatie, boeiende inhoud, uitdaging zijn aspecten van leren. Bij Two Roads hebben we het samen gebracht. Terwijl je bezig bent met een boek, die je geweldig vindt, uitkijkt naar elke nieuwe les, je op je gemak voelt met vrienden of collega's verbeter je tegelijkertijd je Engels. De focus ligt op de inhoud, waardoor het aanleren van Engels de plek krijgt waar het hoort. Engels heeft te maken met communicatie, betekenisvol contact en met het openen van een nieuwe wereld.Kies een boek, dat jullie boeit, uitdaagt. Een boek waar je uren lang veel pelzier van hebben. Een boek, waar je samen over kan napraten, wat verdieping geeft aan je vriendschappen.

4 views

Even voorstellen

Ik heb jaren Engelse les gegeven. Ik heb met verschillende methoden in Nederland en in Afrika gewerkt. Een taal leer je omdat je een doel hebt:: Je wilt dat ene gesprek kunnen voeren, of je wilt het juiste interessante boek lezen of een video begrijpen. In mijn studie Onderwijskunde heb ik de jarenlange ervaring verwerkt in een studie naar het verbeteren van de Engelse Spreekvaardigheid. Daarin hebben we gekeken naar het verschil in niveau van de deelnemers. De principes van dit onderzoek hebben wij verwerkt in onze trainingen. Wat opvalt is dat de verschillen in niveau het taalproces juist ondersteunen. Met heel veel plezier maken wij op maat trainingen voor uw groep vrienden en collega's.

Pia Nicholson


Ontmoet het team.

Join Our Mailing List

© 2021 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Zie Privacy Statement