Leer Engels in context ......

Updated: Jan 26

Engels is een geweldige taal om nieuwe werelden te ontdekken.Of je nu op wereldreis gaat of je leest een pakkend boek, met Engels gaat er een wereld voor je open.


“Engels is een middel om contacten te leggen, een andere cultuur te begrijpen, nieuwe inzichten te krijgen. In onze training doen we precies dat."

Bij Two Roads gaat het om het ontdekken van nieuwe werelden. We hebben boeken gekozen, die je uitdagen, verrassen, je nieuwsgierig maken naar het vervolg. Engels is noodzakelijk om te begrijpen wat je graag wilt horen en te spreken wat je graag wilt vertellen.


Wanneer je na een paar lessen in het verhaal zit en je bezig bent met de inhoud, geven we je handvaten om je Engels te verbeteren binnen de context van het verhaal.


Keuze, relatie, boeiende inhoud, uitdaging zijn aspecten van leren. Bij Two Roads hebben we het samen gebracht. Terwijl je bezig bent met een boek, die je geweldig vindt, uitkijkt naar elke nieuwe les, je op je gemak voelt met vrienden of collega's verbeter je tegelijkertijd je Engels. De focus ligt op de inhoud, waardoor het aanleren van Engels de plek krijgt waar het hoort. Engels heeft te maken met communicatie, betekenisvol contact en met het openen van een nieuwe wereld.Kies een boek, dat jullie boeit, uitdaagt. Een boek waar je uren lang veel pelzier van hebben. Een boek, waar je samen over kan napraten, wat verdieping geeft aan je vriendschappen.

5 views