Multi-generational learning

I believe in this concept that you learn by teaching, Stephen Covey

Je wilt graag je Engelse Spreekvaardigheid verbeteren. Jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen en bij Two Roads ontwikkelen vrienden, familie, gezin ook mee.

 

Wij passen de principes van Multi-generational learning toe in onze trainingen. Dit houdt in dat je samen met mensen uit je omgeving van verschillende leeftijden je Engels verbetert. 

Ouders/ volwassenen en kinderen tot 6 jaar: Wij hebben een aantal unieke trainingen ontworpen voor (groot)ouders/leerkrachten en kinderen. Deze cursussen zijn gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'  2019, waarbij leerkrachten een cursus van Two Roads kregen aangeboden en dit significant effect had op de spreekvaardigheid van het jonge kind (4 jaar). Hieruit blijkt dat volwassenen niet perfect Engels hoeven te spreken, maar dat de principes die ze aangereikt krijgen van Two Roads een positieve uitwerking hebben op de uitspraak van jonge kinderen. In deze cursus lezen de volwassen deelnemers in hun eigen tijd een prentenboek voor. De volwassen deelnemers krijgen elke week een training op hun niveau gebaseerd op de volwassen versie van hetzelfde verhaal. Jonge kinderen staan erg open voor het aanleren van een tweede taal: Dit is een uitgelezen kans om jonge kinderen spelenderwijs een goede basis Engels mee te geven. 

Ouders/volwassenen en jongeren. Volwassenen en jongeren kijken vaak tegen hetzelfde onderwerp anders aan. Dit is een ideale manier om het onderwerp te verkennen en de Engelse Spreekvaardigheid te oefenen. Ideaal om samen met een jongere vanaf 12 jaar te volgen.

Vriendengroep/ vriendinnengroep: Wil je samen met vrienden /vriendinnen een aantal avonden een prachtig mooi klassiek Engels boek lezen of voelen jullie meer voor een inspirerende schrijver? Door samen een onderwerp centraal te stellen verdiep je jrelaties binnen je vrienden/vriendinnengroep en bovendien verbeter je gezamenlijk je Engels. Wij geven je handvatten, die passen bij je groep. Wanneer je de handvatten gebruikt, kun je na een paar cursussen zelfstandig je Engelse Spreekvaardigheid verbeteren en je Cambridge Examen halen.  Je kan tussendoor een beroep op ons doen als je specifieke vragen hebt. Wij bieden voorafgaand aan het Cambridge Examen een voorbereidingscursus aan, Het Cambridge Examen is optioneel. 

By Stephen Covey (author) - FMI Show Palestrante.jpg: Abras2010derivative work: Hekerui - Stephen Covey (author) - FMI Show Palestrante.jpg, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11080756

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.