Dit zijn de boeken die uitdagen om in gesprek te gaan....inspirerend, uitdagend, spraakmakend en prachtig Engels. Deze boeken nodigen uit om samen te lezen. Met jong en oud, met mensen die belangrijk voor je zijn.

Wil je meteen beginnen? Bestel de boeken en ga de uitdaging aan!

Wil je het meeste hieruit halen dan zien wij je graag bij de volgende online meeting.

Prachtige klassiekers

Voor iedereen die van een goed verhaal houdt

niveau volwassene  **

10 lessen

studieuren per week 3 uur

Voor ouders en kinderen

The Wind in the Willows

The Wind in the Willows

Een tijdloos dierenverhaal, waar vriendschap, moed en eerlijkheid centraal staan. Een prachtige klassieker, dat staat voor veel uren van ontspanning. Volwassenen kunnen dit boek telkens weer opnieuw lezen.

Studieuren per week vanaf 3 uur 

 

Uniek: Voor ouders en kinderen.

Wij bieden ook een unieke cursus aan voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). Er worden 2 boeken behandeld: een volwassenboek en een prentenboek. Ouders krijgen meer vertrouwen om Engels te spreken en kinderen krijgen een goed fundament van de Engelse taal. 

Studieuren per week: vanaf 3 uur:  volwassenboek, voorlezen prentenboek en luisteren naar audio samen met het jonge kind.

niveau volwassene: **

8 lessen

Voor ouders en kinderen

Jungle book

Overleven in de jungle. In elke levensfase kijk je daar toch weer anders naar. Studieuren per week: vanaf 2 uur

Uniek: Voor ouders en kinderen.

Wij bieden ook een unieke cursus aan voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). Er worden 2 boeken behandeld: een volwassenboek en een prentenboek. Ouders krijgen meer vertrouwen om Engels te spreken en kinderen krijgen een goed fundament van de Engelse taal. 

Studieuren per week: vanaf 3 uur:  volwassenboek,  voorlezen prentenboek

audio

Een echt doe boek 

Voor de actieve ouder om samen te doen met je kind 

Mud Sweat and tears

Laat je je graag uitdagen? Laat je inspireren door Bear Grylls en deel jouw avonturen met je vrienden, collega's in de cursus.

niveau; gemiddeld en gevorderd

6lessen

Survival Guide for life

Wil je je laten inspireren en ook daadwerkelijk je leven anders inrichten. Lees de survival guide en bespreek het samen met je familie, vrienden, familie of collga's. De nadruk ligt op bespreken en toepassen in de praktijk. 

Wanderings

We houden ervan om de geschiedenis vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Het is verfrissend en geeft een nieuwe kijk niet alleen op de Joodse geschiedenis, de bijbel, maar op de geschiedenis in zijn geheel. 

niveau volwassene: *

6 lessen (om de week)

studieuren per week vanaf 2 uur

Voor ouders en kinderen

emmanuel's dream

Emmanuel's Dream

Een waar gebeurd verhaal uit Ghana. Dit boek zet aan om in actie te komen en van je stoel af te komen. 

Inspiratie boeken

boeken vol leven, die je uitdagen om in actie te komen

Mud, Sweat and Tears voor vader en zoon/dochter

Jongeren tot 18 jaar gratis

                                      geldig tot 17 juni 2019. Vraag vrijblijvend een proefles aan door onderstaand contactformulier in te vullen.

niveau: gevorderd

..... lessen

Mud. Sweat and Tears

niveau *** 

10 lessen

studieuren per week: vanaf 2 uur

A survival Guide for Life

niveau *

studieuren per week: vanaf 2 uur

Bear Grylls 

Natuur, avonturen, humor....Bear Grylls vertelt verhalen vanuit zijn rijke ervaring. Iemand

die niet bang is voor een flinke uitdaging.

Twee inspirerende boeken waarin Bear Grylls aan het woord is. In Mud, sweat and tears lezen we zijn levensverhaal. In A Survival Guide for Life lezen wel elke week een aantal korte thema"s boordevol stof om over na te denken en toe te passen in je eigen leven.

We bieden twee cursussen aan. 

By Kalei Brooks, Alaska National Guard - www.ng.mil, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=40275970

boeken, die de samenleving ingrijpend hebben beinvloed of die dat nog kunnen gaan doen

Auteurs die tegen de stroom in gaan 

niveau: ****

vanaf 20 lessen

studieuren per week: vanaf 5 uur

The rise and fall of childhood

In deze fascinerende en soms schokkende 'Geschiedenis van het Kind' kijk je nooit meer hetzelfde naar kinderen. Een boek voor ouders, opvoeders en leerkrachten en voor iedereen die kinderen een warm hart toedraagt.

let op: verrijkingsstof

niveau: ****

vanaf 20 lessen, cursus wordt op maat gegeven

studieuren per week: vanaf 5 uur per week

Wanderings Chaim Potok

Chaim Potok kan meesterlijk vertellen. Al vertellend neemt hij je mee naar de historische achtergrond van veel bekende en minder bekende verhalen. uit de Bijbel. In deze cursus geven we een historische-, archeologische- en geografische achtergrond bij de Bijbelverhalen. Voor iedereen die de wereldgeschiedenis vanuit een totaal nieuw perspectief wil bekijken. Daarin is de geschiedenis van het Joodse volk de rode draad van het verhaal.

let op: verrijkingsstof

Niveau: ****

Duur: één jaar

studieuren per week: vanaf 9 uur

The WORLD's most told story

Als je altijd de Torah en Tenach een keer chronologisch had willen lezen en tegelijkertijd de historische en geografische achtergrond had willen begrijpen, is deze cursus echt een zeer waardevolle investering. Deze cursus is voor mensen die weten dat de geschiedenis uit verschillende perspectieven bekeken kan worden. Voor mensen met diverse achtergronden en opvattingen.

De verrijkingscursus heeft ingangseisen. Inschrijving is alleen mogelijk nadat een andere cursus met succes is afgerond. De verrijkingscursussen zijn gratis. 

heidi

Een prachtige klassieker. Geniet urenlang van prachtige ongerepte natuur en een verhaal van trouw, onschuld en moed om te veranderen. Zwitserland is trots op hun Heidi. Een verhaal, die je graag zelf een keer wil lezen en voor wilt lezen.

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.