Stephan Krashen

Spreekvaardigheid Engels

TWO ROADS

Wil je je Engels op een hoger niveau brengen? Lees een boeiend boek!

In het Engels uiterraard.

Lezen opent namelijk nieuwe werelden. Het is niet alleen boeiend, intregerend en ontspannend. Het stimuleert daarnaast ook nog je denken en voorstellingsvermogen, Het traint je geheugen en helpt je analytisch te denken. Je vergroot je woordenschat. Wij dagen je uit om een boek in het Engels te lezen..Op onze site zoek je een onderwerp wat jij interessant vindt. In onze Engelse lessen van een ervaren native speaker leer je meer over het boek terwijl je je Engels op een natuurlijke en effectieve manier geactiveerd wordt. Wij hebben een unieke keuze gemaakt van Engelse boeken en literatuur, waar je gewoon meer over wilt weten. Nieuwsgierig geworden? Kijk naar onze boeken en kies de route die jij wilt volgen. 

I have no special talent, I am only passionately curious.

                                                                                  Albert Einstein

Two Roads

Engels leer je niet door een overdaad aan regels en oefeningen, maar door betekenisvolle discussies over interessante onderwerpen samen met een Native Speaker.

 

Stephan Krashen

Groepslessen en Individuele lessen;

Bespreek samen met je vrienden, vriendinnen, collega's, familie een boek naar jullie keuze.

of neem de tijd om alleen met de Native Speaker het boek te bespreken. . 

Cursussen met een * zijn verrijkingscursussen en worden alleen aangeboden aan cursisten als zij al een andere cursus hebben gevolgd.

Groepslessen

Individuele lessen

Voor wie? Voor een volwassene samen met een kind tot 4 jaar

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.