Lijst met prentenboeken

Titel: Robinson Crusoe 

Schrijver: Daniel Defoe

Robinson Crusoe is het verhaal over een Engelse jongen uit York die zeeman wordt. Maar op een van zijn reizen vergaat zijn schip en Robinson Crusoe overleeft de ramp. Op het eiland waar hij strandt, weet hij door zijn vindingrijkheid lange tijd te overleven met de overblijfselen uit het schip en met dat wat de natuur te bieden heeft. Hij wordt ziek en geneest zichzelf en ondertussen schrijft hij alles op in zijn dagboek. Dan, als Robinson Crusoe ervan overtuigd is dat hij de enige levende mens op het eiland is, ontmoet hij een inboorling, die hij de naam Vrijdag geeft. De komst van Vrijdag geeft een nieuwe wending aan zijn leven.

De Bijbel

De Bijbel is gelezen door meer mensen, gepubliceerd in meer talen en verkocht in grotere aantallen dan enig ander boek in de wereld. Het is het oudste boek en heeft onnoemelijk veel mensen geboeid. Er zijn tal van bijbelverhalen voor kinderen te koop. Echter bij Two Roads zijn we van mening dat de bijbel in de oorspronkelijke vorm kinderen enorm inspireert. 

Mowgli, een kleine jongen, groeit op in de jungle totdat zijn vriend Bagheera, een wijze oude panter, het te gevaarlijk voor hem vindt. Hij moet de jungle uit om de mensenwereld te leren kennen. Mowgli wil niet en gaat er vandoor. 

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.