Lessen

Per cursus bestaan uit 6, 10 of 12 lessen. De lessen zijn gebaseerd op de principes van Deci en Ryan en Stephan Krashen.  U krijgt van de trainer handvatten, die u tijdens de lessen inzet. Na de cursus gaat u zelf met de handvatten aan de slag. 

U hebt een actief aandeel aan de samenstelling van de groep voor de groepslessen. Samen met bekenden, familie, vrienden of collega's volgt u de groepsles. Na afloop van de cursus kunt u met behulp van de handvatten elkaar online  blijven ontmoeten en de Engelse vaardigheid oefenen totdat u uw doel voor Engelse Spreekvaardigheid hebt bereikt. 

In de cursus is inbegrepen:

  • proef online les (gratis)

       u neemt deel aan een proefsessie, zodat u een beeld hebt van een les, die online gegeven wordt; u kunt uw device          instellen en vragen stellen over hoe u kunt inloggen.​

  • proefles (gratis)

       Voor de groepslessen ​krijgt u een proefles naar keuze* voor de gehele groep. U beslist vervolgens of u zich wilt                  inschrijven voor de cursus. De proefles is vrijblijvend. 

  • come back les (gratis)

       Na een aantal weken wordt een come back les ingeroosterd. U heeft als groep de principes van de cursus                           toegepast. Voor eventuele vragen bieden wij deze mogelijkheid aan.

  • Voor de cursus Ouder en Kind krijgt u bij elke les de mogelijkheid voor coaching en één coachingsgesprek 

Extra mogelijkheden:

  • Na afronding van de cursus kunt u ook losse lessen boeken. **

* keuze uit de onderwepen, die Two Roads aanbiedt op de website​

** vervolg van het keuze onderwerp, dat u gekozen hebt

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.