Spreekvaardigheid Engels voor Leerkrachten

Two Roads
Spreekvaardigheid Engels
 

Op veel basisscholen wordt niet alleen in de bovenbouw, maar in alle groepen Engels gegeven.  Voor de meeste leerkrachten is het al weer een tijdje geleden dat ze zelf Engels hebben gehad. Om met vertrouwen voor de klas te staan hebben ze wel meer oefening nodig........en dat kost tijd.........kostbare tijd. 

Cursus 4301

Groepsles voor leerkrachten

€123,40 p.p.

45 minuten 

Hoe werkt het?

Bij Two Roads hebben wij trainingen ontworpen speciaal voor leerkrachten, die beter Engels willen spreken, maar niet weten waar ze de tijd vandaan moeten halen. 

  • De Spreekvaardigheidslessen zijn online en kunnen met pc (digibord) of iPhone gevolgd worden

  • Het team kiest onderwerpen, die belangrijk zijn om te bespreken. Voorbeelden zijn: kind en natuur, identiteit en curriculum, schepping en dinosaurussen; wat geven we kinderen mee?

  • Er zijn 10 lessen

  • De data worden in overleg afgesproken 

  • Inschrijving per team (min. 4 en max. 6 personen)

Studiedagen/ Ouderavonden

De meeste leerkrachten hebben niet of weinig kennis van het lesgeven van Engels als tweede taal. Op een speelse en ontspannen manier toch een gedegen basis leggen is mogelijk. De studiedag gaat over het leesplezier. Een studiedag waar theorie meteen in de praktijk gebracht kan worden. 

Weten we eigenlijk wel hoe kinderen een nieuwe taal leren? Wat hebben kinderen nodig om te leren? Benieuwd hoe de Bijbel vanuit het Hebreeuws tegen leren aankijkt?

Een studiedag waarbij we de principes meteen in de praktijk brengen. 

Leerkrachten en ouders zijn beiden betrokken bij het aanleren van Engels als tweede taal. Het is voor het kind beter als ouders en leerkrachten vanaf het begin op één lijn zitten. Daarom organiseert Two Roads ook Ouderavonden voor ouders en leerkrachten, die samen willen werken en leren.

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.