Spreekvaardigheid Engels Zakelijk

Tailor-made training

Een tailor-made training ondersteunt spreekvaardigheid Engels voor teams in uw onderneming. Een onderwijskundige en native speaker schuift aan bij projecten op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Dit stimuleert teams  zich  te  begeven op internationaal niveau. 

Prijzen en informatie

 

Teambuilding

Deze cursus daagt uit om als team grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en samen te werken. De thema's zoals leiderschap, teambuilding,  innoveren, doorzettingsvermogen zijn verweven in een meeslepend waargebeurd verhaaal: 'Mud, Sweat and Tears' van Bear Grylls.

Prijzen en informatie

Leiderschapskwaliteiten

In deze training wordt Stephen R. Covey's masterpiece 'The Seven Habits of Highely Effective People' besproken. Samen met collega's de 'timeless' principes ontdekken, die in elke situatie en vooral in het bedrijfsleven toepasbaar zijn.

Prijzen en informatie

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden