Persoonlijke ontwikkeling

je zelf ontwikkelen met mensen, die je kostbaar zijn

Laat je boeien door een verhaal

en leer tegelijkertijd Engels spreken

 

In onze cursus Spreekvaardigheid Engels maken we gebruik van inspirerende boeken 

niveau: gevorderd

..... lessen

Survival can be summed up in three words - never give up. That's the heart of it really. Just keep tryin Bear Grylls

Een bedrijf verandert voortdurend. Of u nu bezig bent met het verduurzamen van uw bedrijf, innovaties implementeren en/of internationalisering.....de basis is vebetering. Een bedrijf kan alleen blijven veranderen en verbeteren als medewerkers felxibel, creatief, zelfstandig, positief,en verantwoordelijk zijn. Op zijn tijd laten we ons allemaal graag inspireren om met een nieuwe kijk een uitdaging aan te gaan.

 

Bij Two Roads combineren we inspiratie met Engelse les. Wij maken gebruik van boeken van schrijvers, die boeien. Onze boeken zijn zorgvuldig gekozen op onderwerpen, die handvaten geven hoe met veranderingen binnen het bedrijf om te gaan.  Grammatica en uitspraak worden uitgelegd wanneer u het nodig hebt. 

Mud. Sweat and Tears

A Survival Guide for Life

niveau *** 

15 lessen

studieuren per week: vanaf 2 uur

Bear Grylls 

Natuur, avonturen, humor....Bear Gryls vertelt verhalen vanuit zijn rijke ervaring. Een inspirerende man,

die niet bang is voor een flinke uitdaging.

Twee boeiende boeken waarin Bear Grylls aan het woord is. In Mud, sweat and tears lezen we zijn levensverhaal. In A Survival Guide for Life lezen we elke week een aantal korte thema's; stof om over na te denken en toe te passen in je eigen leven.

 

Een greep uit de onderwerpen:

- gecrasht....en wat nu?

- mindset en houding

- voorbereiden op een grote uitdaging

By Kalei Brooks, Alaska National Guard - www.ng.mil, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=40275970

Leven is veranderen en nieuwe stappen durven zetten. Kenmerkend voor mensen die durven veranderen zijn 7 gewoontes, die Stephen Covey op een meesterlijke wijze beschrijft. Een inspirerend boek dat je wilt lezen met collega's, die jou inspireren en die jij kan aanmoedigen.

Een greep uit de onderwerpen:

- natuurlijk leidersschap

- zakelijk denken

- win/win

If we keep doing what we're doing, we're going to keep getting what we're getting

Stephen Covey

niveau: ****

vanaf 15 lessen

studieuren per week: vanaf 3 uur

The 7 habits of highly effective people

Niveau van de cursus 

niveau: **** 

*  basiskennis van Engels

** eenvoudige Engelse communicatie over dagelijkse onderwerpen

***  Engelse communicatie over verschillende onderwerpen, zoals nieuws, natuur, werk etc. De onderwerpen kunnen van verschillende kanten besproken worden.

**** Engelse communicatie over diepgaande onderwerpen. In deze cursus leren deelnemers precies weer te geven wat ze willen communiceren. Uitbreiding van woordenschat m.b.t. het thema en uitgebreide kennis van grammatica. Voorbereiding op Cambridge Examen

***** Voorbereiding op Cambridge examen. Ingewikkelde onderwerpen kunnen verwoorden en bediscussiëren. 

 

Aantal lessen:

Het aantal lessen is een indicatie. Wanneer uw groep sneller door de leerstof heen gaat worden er een aantal lessen gecombineerd. Wanneer uw groep meer lessen nodig heeft worden er in samenspraak met u een aantal lessen toegevoegd.

Studie-uren per week: 

Het aantal uren is een schatting. Houd er rekening mee dat het aantal studie-uren gebaseerd is om daadwerkelijk vooruitgang te boeken.

In de studie-uren is inbegrepen:

- lezen van bijgevoegd Engelse boek

- bestuderen van de PowerPoint 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.