In- Company Training 

Leiderschapskwaliteiten

Samen met een team, die bestaat uit mensen met verschillende leeftijden, expertises, niveau's van Engelsnimultidisciplinair team een Engelse training Spreekvaardigheid volgen, die afgestemd is op de onderneming. Onderwerpen worden samen met het bedrijf gekozen. Duidelijke doelen worden opgesteld.

Meer informatie

Teambuilding

Deze cursus daagt uit om als team grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en samen te werken. De thema's zoals leiderschap, teambuilding,  innoveren, doorzettingsvermogen zijn verweven in een meeslepend waargebeurd verhaaal: 'Mud, Sweat and Tears' van Bear Grylls.

Meer informatie

Thema training

Kies zelf een thema voor de training. Of vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij denken mee welk thema passend is en waar wij mogelijkheden zien voor een passende training voor uw bedrijf of organisatie.

Meer informatie

 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden