Verder groeien

Verder ontwikkelen

In een wereld waarin de markt wereldwijd zich uitstrekt, wordt het steeds belangrijker voor werknemers om op een hoog niveau in het Engels te kunnen communiceren.

 

Helaas overschatten Nederlanders hun Engelse Spreekvaardigheid. Onderzoek wijst uit dat in 25 % van de internationale transacties Nederlandse bedrijven lagere opbrengsten hebben door een gebrek aan Engelse communicatieve vaardigheden. Bedrijven willen wel dat hun werknemers zich professionaliseren, maar er vaak geen tijd voor. Wanneer dit voor uw bedrijf geldt, lees dan verder.

 

Two Roads voegt Engelse les toe aan professionalisering en verdieping. 

Engels en professionalisering gaan hand in hand bij Two Roads; uw werknemers verdiepen zich in aspecten van uw bedrijf of krijgen een kans voor versterking van het team of persoonlijke ontwikkeling:

Een aantal voorbeelden zijn:

- een verdieping in kennis van verduurzaming van uw producten

- meer aandacht wordt besteed voor specifieke salestechnieken

- tevreden werknemers, die loyaal zijn aan hun werk en voldoende tijd kunnen investeren met mensen, die be

Vul vrijblijvend het contactformulier in, en wij nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.  

 

langrijk voor hen zijn, zoals collega's, vrienden en gezin 

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.