In-Company Training Engels

Wilt u direct uw Engels kunnen gebruiken op de de werkvloer en internationale contacten onderhouden? Wilt u meer weten over een 'on the job' Training? Neem vrijblijvend contact met ons op, door het contactformulier in te vullen.

Meisje dat Laptop met behulp
Men at Work
In-Company Training

Voor snel-groeiende bedrijven en enthousiaste werknemers is het niet gemakkelijk om tijd apart te zetten voor studie. Toch is het vermeerderen van vaardigheden, zoals het vloeiend kunnen spreken van Engels een voordeel bij internationale klanten en contacten.

 

Onze Trainingen zijn afgestemd op de producten, diensten en de cultuur binnen uw bedrijf.

 

De Trainingen worden gegeven aan teams binnen uw bedrijf. Een team bestaat uit 4 tot 6 mensen, met verschillende niveau's Engels*, expertise en/of functie.

Agile

Wilt u dat Engels de tweede taal van uw bedrijf wordt? Laat Engels deel zijn van de dagelijkse bedrijfsprocessen; ontwikkel een leercultuur, waarin mensen zich veilig genoeg voelen om Engels te spreken en te gebruiken voor internationale projecten.

 

Onze Trainer schuift bij het team aan, de schriftelijke en mondelinge communicatie vinden zoveel mogelijk in het Engels plaats.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden