Inspirerende boeken

Er zijn boeken, die je een enorme impact hebben op veel mensen. Lees de boeken in de taal van de auteur en laat je meenemen door hun verhalen. Boek een training samen met vrienden of familie en laat het boek tot leven komen. De Engelse uitspraak en grammatica worden contextueel aangeboden en wanneer de deelnemers daar aan toe zijn.

Leiderschap
7 habits2.jpg
The 7 Habits of Highly Effective People

Dit boek wordt gewaardeerd door miljoenen mensen. 'Powerful lessons in personal change!' Het is eenvoudig en toch uiterst effectief voor leiders en iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Wij bespreken relevante thema's die inspireren om direct toe te passen.

Avontuurlijk
external-content.duckduckgo.com.jpg
Mud, Sweat and Tears

Wordt geïnspireerd door deze 'international bestseller'.

 

Bear Grylls vertelt spannende en 'nail-biting' echt gebeurde verhalen vanuit zijn eigen ervaringen. Wees reisgenoot in dit onovertreffelijke avontuur!  Lessen rond levensechte thema's vinden in het Engels plaats.   Levensveranderende principes komen aan bod.

Inspiratie
external-content.duckduckgo.com.jpg
Long Walk to Freedom

Het verhaal van een man, die moed en doorzettingsvermogen ontwikkelde in een periode, waarin vrijheid voor velen nog een droom was. Nelson Mendela leidde niet alleen zichzelf, maar ook het gehele volk tot één van de grootste overwinningen van Zuid-Afrika.

 

 

 

 Informatie over Thema Trainingen
  • Verbetering Engelse uitspraak

  • Uitbreiding woordenschat

  • Oefenen in communicatie en gesprekken

  • Teambuilding

  • Inspiratie

  • Genieten van verhalen van mensen, die de levens van veel mensen positief veranderd hebben.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden