Prachtige klassiekers

Voor iedereen die van een goed verhaal houdt

niveau volwassene  **

10 lessen

studieuren per week 3 uur

Voor ouders en kinderen

The Wind in the Willows

The Wind in the Willows

Een tijdsloos dierenverhaal, waar vriendschap, moed en eerlijkheid centraal staan. Een prachtige klassieker, dat staat voor veel uren van ontspanning. Volwassenen kunnen dit boek telkens weer opnieuw lezen.

Studieuren per week vanaf 3 uur 

 

Uniek: Voor ouders en kinderen.

Wij bieden ook een unieke cursus aan voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). Er worden 2 boeken behandeld: een volwassenboek en een prentenboek. Ouders krijgen meer vertrouwen om Engels te spreken en kinderen krijgen een goed fundament van de Engelse taal. 

Studieuren per week: vanaf 3 uur:  volwassenboek, voorlezen prentenboek en luisteren naar audio samen met het jonge kind.

niveau volwassene: **

8 lessen

Jungle book

Voor ouders en kinderen

Overleven in de jungle. In elke levensfase kijk je daar toch weer anders naar. Studieuren per week: vanaf 2 uur

Uniek: Voor ouders en kinderen.

Wij bieden ook een unieke cursus aan voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). Er worden 2 boeken behandeld: een volwassenboek en een prentenboek. Ouders krijgen meer vertrouwen om Engels te spreken en kinderen krijgen een goed fundament van de Engelse taal. 

Studieuren per week: vanaf 3 uur:  volwassenboek,  voorlezen prentenboek

audio

Een echt doe boek 

Voor de actieve ouder en kind

Wanderings

We houden ervan om de geschiedenis vanuit verschillende oogpunten te bekijken. Het is verfrissend en geeft een nieuwe kijk niet alleen op de Joodse geschiedenis, de bijbel, maar op de geschiedenis in zijn geheel. 

niveau volwassene: *

6 lessen (om de week)

studieuren per week vanaf 2 uur

Voor ouders en kinderen

emmanuel's dream

Emmanuel's Dream

Een waar gebeurd verhaal uit Ghana. Dit boek zet aan om in actie te komen en van je stoel af te komen. 

Inspiratie boeken

boeken vol leven, die je uitdagen om in actie te komen

niveau: gevorderd

..... lessen

Mud. Sweat and Tears

niveau *** 

10 lessen

studieuren per week: vanaf 2 uur

A survival Guide for Life

niveau ***

25 lessen

studieuren per week: vanaf 2 uur

Bear Grylls 

Natuur, avonturen, humor....Bear Gryls vertelt verhalen vanuit zijn rijke ervaring. Iemand

die niet bang is voor een flinke uitdaging.

Twee inspirerende boeken waarin Bear Grylls aan het woord is. In Mud, Sweat and Tears lezen we zijn levensverhaal. In A Survival Guide for Life lezen wel elke week een aantal korte thema"s boordevol stof om over na te denken en toe te passen in je eigen leven.

We bieden twee cursussen aan. 

By Kalei Brooks, Alaska National Guard - www.ng.mil, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=40275970

Ook voor ouders en jong volwassenen

Auteurs die tegen de stroom in gaan 

boeken, die de samenleving ingrijpend hebben beinvloed of die dat nog kunnen gaan doen

niveau: *****

25 lessen

studieuren per week: vanaf 5 uur

A tale of two cities

A Tale of Two Cities

Charles Dickens kon haarscherp de sociale misstanden al schrijvend weergeven. In dit boek zie je de kracht van de pen en de enorme drive die Charles Dickens ertoe zette om te schrijven. Als je nog nooit echt een boek van Charles Dickens hebt gelezen is dit je kans. Voor anderen is geen introductie meer nodig.

niveau: ****

vanaf 20 lessen

studieuren per week: vanaf 5 uur

The rise and fall of childhood

In deze fascinerende en soms schokkende 'Geschiedenis van het Kind' kijk je nooit meer hetzelfde naar kinderen. Een boek voor ouders, opvoeders en leerkrachten en voor iedereen die kinderen een warm hart toedraagt.

let op: verrijkingsstof

niveau: ****

vanaf 20 lessen, cursus wordt op maat gegeven

studieuren per week: vanaf 5 uur per week

Wanderings Chaim Potok

Chaim Potok kan meesterlijk vertellen. Al vertellend neemt hij je mee naar de historische achtergrond van veel bekende en minder bekende verhalen. uit de Bijbel. In deze cursus geven we een historisch, archeologische, geografische achtergrond bij de Bijbelverhalen. Voor iedereen die de wereldgeschiedenis vanuit een totaal nieuw perspectief wil bekijken. Daarin is de geschiedenis van het Joodse volk de rode draad van het verhaal.

Voor meer informatie over de aanmelding klik op

Aanmelding individueel.

Aanmelding groep

niveau: *****

vanaf 30 lessen, cursus wordt op maat gegeven

studieuren per week: vanaf 5 uur 

In search of the origins of nations

Stel dat de mythes en verhalen van de verschillende volken wel serieus genomen kunnen worden. Stel je voor dat het wel de geschiedenis vertelt......In dit boek passen de verhalen van de verschillende volken als puzzelstukjes in elkaar. De geschiedenis vanuit een totaal ander oogpunt, namelijk van de volken zelf. Dit studieboek boek, dat je met anderen wilt  bespreken.....en nogmaals bespreken.....natuurlijk in het Engels. Voor mensen die geinteresseerd zijn in de herkomst van de volken. 

let op: verrijkingsstof

Niveau: ****

Duur: één jaar

studieuren per week: vanaf 9 uur

The WORLD's most told story

Als je altijd de bijbel een keer chronologisch had willen lezen en tegelijkertijd de historische en geografische achtergrond had willen begrijpen is deze cursus echt een zeer waardevolle investering. Deze cursus is voor mensen die weten dat de geschiedenis uit verschillende perspectieven bekeken kan worden. Voor mensen met diverse achtergronden en opvattingen.

De verrijkingscursus heeft ingangseisen. Inschrijving is alleen mogelijk nadat een andere cursus met succes is afgerond. De verrijkingscursussen zijn gratis. 

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.