Two Roads  

for people who are passionately curious

               Spreekvaardigheid Engels

                     

      Online Spreekvaardigheidslessen Engels

Multi generational learning: 

- online lessen waar en wanneer het jou uitkomt

- kies de mensen uit met wie je wilt leren!

 

Met wie?

Kies iemand met wie je graag samen werkt, leeft, woont. Kies iemand van een andere generatie.

Kinderen, jongeren willen geen saai verhaal, ook al is dat verpakt in mooie filmpjes. Ze willen echte informatie en zijn gewend om de technologie te gebruiken voor hun persoonlijk leer pad. Ze proberen uit en zijn niet bang om nieuwe wegen te kiezen. Wat is er niet leuker als volwassene om an een jongere te vertellen wat je echt weet. Bovendien wordt jij op jouw beurt uitgedaagd om vanuit een verfrissende hoek te kijken naar nieuwe onderwerpen. Engels leer je door de context centraal te stellen. perfect dus voor deelnemers van verschillende leeftijden. Multi-generational learning brengt dynamiek in het leren. Alle cursussen zijn multigenerational. Wij hebben voor vaderdag een speciale aanbieding: Klik hier voor de speciale vaderdagcursus.

 

Welke cursus?

Je kiest een onderwerp dat jij boeiend vindt. Jij kiest.....

Waar wil je tijd voor vrij nemen? Samen scrol je door de boekenlijst heen. Welk boek past bij je interesse? Kies de cursus, die bij het boek hoort. In de cursus gaan jullie het onderwerp van het boek behandelen en krijgen jullie Spreekvaardigheid Engels op maat voor jullie gemaakt. Grammatica en woordenschat krijg je aangeboden wanneer jullie het nodig hebben.

Wat is uniek aan Two Roads?

Bij Two Roads is taalkundige theorie vertaald naar de praktijk

Gebaseerd op de theorie van Krashen**, die stelt dat mensen, die een hoge motivatie hebben, om een interessant onderwerp zich eigen te maken en zich op hun gemak voelen het meeste halen uit hun contact met een native speaker, die hun op het persoonlijke leer pad uitdaagt:

 

Welke boeken?

Kies uit boeken, die voor alle leeftijden inspirerend en boeiend zijn.

Dat kan zelfs een prentenboek zijn. Wist je dat prentenboeken net zoveel woorden bevatten, die we niet gebruiken in de spreektaal als gesprekken tussen hooggeschoolde volwassenen?* Maak er een inspirerende tijd van. Staat jouw onderwerp er niet bij? Laat het ons weten, wij willen graag met je meedenken. Dus we dagen iedere deelnemer uit  om je Engels op een hoger niveau te brengen. Wij ondersteunen je in dit proces van multi-generational learning.

Uitproberen?

Vraag een proefles aan of neem deel aan onze gratis webinairs . Voor meer informatie ga naar onze evenementen pagina..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Two Roads  

BLOG

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

*Kunst van Lezen, 2014,**https://elearningindustry.com/multigenerational-training-3-cs-successful, ***https://www.sk.com.br/sk-krash-english.html

Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.