Info over de Online Meeting

Nu de kinderen thuis leren wil je dat ze niet alleen lessen volgen, maar echt iets leren. Wat is leren? Hoe leer je? En hoe kun je als gezin het beste uit deze tijd halen? Met verschillende leeftijden, ervaring, vaardigheden kun je een rijke leeromgeving creëren........m.a.w. multi-generatinal learning. Het bedrijfsleven maakt er steeds meer gebruik van, vooral innovatieve bedrijven. Haal het meeste uit deze tijd en oefen met multi-generational learning. In deze meeting een korte inleiding over basis onderwijskundige principes, die je meteen kunt toepassen. Bovendien geven we je voorbeelden van ouders die al langer met succes multi-generational leren. 

Schrijf je gratis in voor een online meeting waarin je naast tips en info ook tijd is voor vragen. Belangrijk is dat jullie als gezin vorm kunnen geven aan het leren. 

We raden je aan om eerst de inleidende Online Meeting  Leren......hoe doe je dat thuis? deel te nemen. Dat is een goede basis voor een andere online meeting.

​Let  op: Bij de bevestiging van je inschrijving ontvang je de toegangscode voor de Online Meeting. Heb je geen bevestiging ontvangen neem contact met ons op via het contactformulier, of neem telefonisch contact met ons op tussen 9.00- 17.00 uur op 06-20216212.

Komende evenementen
Leren....hoe doe je dat thuis?
Online Meeting
Leren lezen......dat kan ook thuis
Online Meeting
Multi-generational learning: Engels deel 1
Online Meeting
Multi-generational learning: Engels deel 2
Online Meeting
Contact/ Inschrijving Meeting

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.