Developing Innovative Learning

TWO ROADS

English Speaking Skills

be inspired

Two Roads Lounge
Online

Welkom bij de Two Roads Lounge.

Een plek waar je relaxed en ontspannen  inspiratie op kan doen . Boek  de Lounge voor je groep vrienden (4-6 personen) of laat je verrassen wie je tegen komt. De native speaker introduceert het onderwerp met interessante informatie en leidt vervolgens het gesprek. Er worden open vragen gesteld, die beantwoord worden door wie dat wil. Kijk wanneer de Lounge open is en welke onderwerpen er besproken worden.

- Groepslessen

- Gratis

- 30 minuten

Mini Series
Online

Verbeter je Engels door een actueel onderwerp naar jouw keuze te bespreken. Elke les bestaat uit een boeiend thema, uitleg van woorden, die met het thema te maken hebben en discussievragen. 

- Groepslessen

- Individuele les ter ondersteuning van de groepslessen

- 30 minuten

- uitbreiding woordenschat

- verbetering uitspraak

- persoonlijke begeleiding by o.a. dyslexie, faalangst

Boeken, die inspireren
Online

Er zijn boeken, die je een keer in je leven gelezen 'moet' hebben. Prachtige inspirerende klassiekers, die generaties lang tot onze verbeelding spreken. Volg samen met vrienden of familie een training, waarin het boek van jouw keuze centraal staat.  Op deze manier investeer je in je vrienden of familie, en verbeter je je Engels op een effectieve manier.

- Aanmelden per groep/ gezin

- Trainingen voor jonge gezinnen

- Trainingen voor gezinnen met kinderen uit het VO

- Trainingen voor vriendengroepen/ familie

- 10 lessen van 60 minuten

- uitbreiding woordenschat

- verbetering uitspraak

- persoonlijke begeleiding

- op maat gemaakte lessen

TWO ROADS

Two Roads staat voor innovatieve taalverwerving; samen met mensen, die belangrijk voor je zijn boeiende onderwerpen bespreken. Elke training is een investering in je vriendschap, een oefening om actuele onderwerpen te bespreken terwijl je actief bezig bent je Engels op een hoger niveau te brengen.

 

CONTACT

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden