English-on-the-Go

Meisje dat Laptop met behulp
Active English

Regelmatige oefening om uw Engels op peil te houden

Active English geeft u de mogelijkheid om uw Engels op peil te houden en gefocust te blijven op een juiste Engelse uitspraak en woordenschat.

 'Active English' is een abonnement al vanaf 3 lessen en  geeft de mogelijkheid om regelmatig te blijven oefenen aan uw Engelse communicatieve vaardigheden.

turned-on-macbook-3205403.jpg
High Intensity Training

Een korte intensieve training voorafgaand aan een event in het Engels

Een High Intensity Training helpt u om uw Internationale Event, Webinar of Online Meeting met de Engelse trainer te bespreken. U oefent de woorden, die gerelateerd zijn aan het onderwerp en de uitspraak daarvan. U boekt de sessie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u zichzelf goed voorbereiden op het event.

moderne Laptop
All-in

Bedrijfs-abonnementen

Een bedrijfs-abonnement is een service voor u en uw werknemers om de Engelse communicatie en internationale werkzaamheden te ondersteunen. Meerdere werknemers kunnen een sessie boeken wanneer het hun uitkomt en het onderwerp bespreken van hun keuze.

 

Een abonnement

Een abonnement geeft u de mogelijkheid om alle sessies van te voren te boeken binnen het tijdsbestek dat u voor ogen heeft.*

 

Vul de gegevens in op ons contactformulier en wij nemen contact met u op.

 

 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden