Losse lessen

Wilt u eerst kennismaken met de trainer? Dat kan. Een introductiegesprek van 20 minuten is gratis en zonder enige verplichtingen. 

Wilt u liever een losse les boeken waarin uw onderwerp centraal staat is dat ook mogelijk.

Abonnement Engels

Een abonnement

Een abonnement geeft u de mogelijkheid om alle sessies van te voren te boeken binnen het tijdsbestek dat u voor ogen heeft.*

 

Meisje dat Laptop met behulp
Active English

Regelmatige oefening om uw Engels op peil te houden

Wilt u actief uw Engels oefenen om gefocust te blijven op een juiste Engelse uitspraak en woordenschat zonder een training te volgen? Een 'Active English' abonnement geeft de mogelijkheid om regelmatig te blijven oefenen aan uw Engelse communicatieve vaardigheden.

turned-on-macbook-3205403.jpg
High Intensity Training

Een korte intensieve training voorafgaand aan een event in het Engels

Als voorbereiding van een Internationaal Event, Webinar of Online Meeting kunt u het onderwerp met de Engelse trainer bespreken. U oefent de woorden, die gerelateerd zijn aan het onderwerp en de uitspraak daarvan. U boekt de sessie wanneer het u uitkomt. Zo kunt u zichzelf goed voorbereiden op het event.

moderne Laptop
All-in

Bedrijfs-abonnementen

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid geven om regelmatig hun Engels te oefenen of samen met collega's een Event in het Engels voor te bereiden? In een bedrijfs-abonnement geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van 'Active English' en 'High Intensity Training' om de werkzaamheden die Engelse communicatie vragen te ondersteunen.

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Vul de gegevens in op ons contactformulier en wij nemen contact met u op.

* Voor elk abonnement geldt:

- introductiegesprek van 20 minuten (optioneel)

- Intake gesprek of invullen van een korte vragenlijst (Nederlands)

- Two Roads specialiseert in duurzaamheid en innovatie

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden