Innovatie en duurzaamheid

Innovatieve bedrijven, die bezig zijn met thema's van duurzaamheid zijn constant in beweging. Ze zijn leergierig, gepassioneerd, hebben specifieke kennis nodig, kennen de kracht van hun medewerkers, durven nieuwe stappen te zetten en willen geen tijd verloren laten gaan. Kenmerkend is hun flexibiliteit en creativiteit. Teams werken samen op basis van gezamenlijke doelstelling en passie. Herkent u uw eigen organisatie of bedrijf in deze omschrijving? Lees dan verder.

 

Onze trainingen zijn zodanig ontworpen dat we in kunnen spelen op zowel de creatieve, innovatieve en flexibele aanpak die een bedrijf heeft. Lessen kunnen vooraf gepland worden en is er tevens de ruimte om de planning te veranderen. De inhoud van de les corespondeert met de actuele onderwerpen, binnen uw bedrijf.

In een geprek vooraf is er een wederzijdse kennismaking. U geeft uw wensen aan op het gebied van Engelse Spreekvaardigheid voor uw organisatie of bedrijf. Wij denken met u mee welk  trainingstraject het best passend is voor u bij Two Roads of bij een andere aanbieder.

Op deze manier kunnen we ons werk blijven doen met passie en overtuiging. Graag maken we met u kennis en horen graag uw verhaal en uw wensen.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden