Developing Innovative Learning

TWO ROADS

 Engels

Zakelijk Engels

Spreekvaardigheid Engels

Spreekvaardigheid Engels

Wij Altijd je Engelse Spreekvaardigheid willen verbeteren? En wacht je tot de perfecte omstandigheden? Bij Two Roads leer je Engels met de mogelijkheden, die je hebt. Zoek je een leuke activiteit met je vrienden? Kies uit onze onderwerpen en wees met Engels bezig op een hele nieuwe manier. Werk je thuis en hebt je kinderen op het Voortgezet Onderwijs? Doe samen een training, die jullie beiden boeien. Heb je juist hele jonge kinderen tot 4 jaar? Ga meteen aan de slag met het voorlezen van Engelse prentenboeken. Wij ondersteunen je en je eigen Engelse Spreekvaardigheid krijgt een enorme boost.

Maak gebruik van de korting, zodat iedereen die wil, mee kan doen. Kijk naar ons aanbod en prijzen.

Spreekvaardigheid Engels

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van werken in mutidisciplinaire teams. Bovendien bevordert diversiteit in b.v. leeftijd, vaardigheid, expertise creativiteit en innovatie. Bij Two Roads voegen wij daar aan toe: taalverwerving. Als je bedrijf nog nieuw is om te 'leren in teams', dan geven wij daar de eerste aanzet in en combineren een thema in je bedrijf met Engels. Is je bedrijf bekend met b.v. Agile werken? Voeg ons aan je team toe en haal het meeste uit je project.

 

 

CONTACT

 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden