Veelgestelde vragen

Engels

Welk niveau is vereist van de deelnemers?


De insteek van de cursussen is een verscheidenheid aan niveau's. De motivatie, interesse voor het thema is de bindende factor. Prettige samenwerking en veiligheid is de context. Wij moedigen mensen aan te melden als team of samen met iemand met wie je graag je tijd doorbrengt. Voor de meeste cursussen geldt dat het voeren van een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen de basisvaardigheid is.
Wat is de voorbereidingstijd voor de cursussen?


Minimale voorbereiding: - een gedeelte uit het boek lezen - oefeningen (optioneel). Het resultaat zal een ervaring in het Engels zijn. Maximale voorbereiding: - de opgegeven hoofdstukken uit het boek lezen - oefeningen maken - vragen naar feedback oefeningen Op deze manier haal je het meeste uit de cursussen. De deelnemer bepaalt zijn keuze
Op welke manier wordt lesgegeven?


Alleen open vragen, bijvoorbeeld: Who has exerience in hiking? Who would like to read this sentence?
Wat is het basisidee achter de cursussen?


Motivatie: We geven les vanuit motivatie: Als mensen gemotiveerd zijn over het onderwerp en 'vergeten dat ze een aander taal spreken' bieden wij hulp en ondersteuning aan in de Engelse Spreekvaardigheid. Samen: Wij moedigen mensen aan om zich aan te melden als team of met iemand, waarbij je graag je tijd doorbrengt. Je combineert dan een positieve tijd met een vriend met het aanleren van een taal. Een goede combinatie voor taalverwerving Immersion: Mooie Engelse zinnen, prachtig omschreven situaties, waarbij je niet elk woord hoeft te begrijpen, maar wel de strekking begrijpt.
Wat is het basisidee achter de cursussen?


Motivatie: We geven les vanuit motivatie: Als mensen gemotiveerd zijn over het onderwerp en 'vergeten dat ze een aander taal spreken'bieden wij hulp en ondersteuning aan in de Engelse Spreekvaardigheid. Samen: Wij moedigen mensen aan om zich aan te melden als team of met iemand, waarbij je graag je tijd doorbrengt. Je combineert dan een positieve tijd met een vriend met het aanleren van een taal. Een goede combinatie voor taalverwerving Immersion: Mooie Engelse zinnen, prachtig omschreven situaties, waarbij je niet elk woord hoeft te begrijpen, maar wel de strekking begrijpt.
Spreekangst of Dyslexie


Vooral voor mensen, die via een andere ingang Engels willen leren. Mensen met Spreekangst, dyslexie zijn ook van harte welkom. Motivatie is belangrijker dan de vaardigheden.
Ik ben bang om in het Engels te sprekenI


Dat begrijpen wij. Sommige mensen hebben een vervelende ervaring gehad. Door dat we vanuit een andere invalshoek Engels aanbieden is er de mogelijheid om Engels een positieve ervaring te laten zijn. Motivatie: Je spreekt alleen als je wilt spreken. je krijgt geen beurten. Samen: je bent samen met iemand, die je goed kent. Immersion: De trainer verstaat Nederlands perfect. Wanneer je iets wilt zeggen: zeg het.....de woorden die je in het Engels kent zeg je in het Engels, de andere woorden in het Nederlands. het gaat om je betrokkenheid en wat je wilt zeggen. Sommige mensen ervaren dat als de druk wegvalt, ze meer Engels gaan gebruiken.

Zakelijk Engels

Welke teams zijn geschikt?


Bestaande teams; projectmatige teams, die bezig zijn met innovatie en/of duurzaamheid. deze teams willen in een snel tempo door en hebben wel een hoger niveau van Engels nodig. Nog te vormen team: Collega's uit alle lagen van het bedrijf om samen hechter te worden, een mogelijkheid geven tot persoonlijkheidsontwikkeling of een bestaand onderdeel van het bedrijf beter te leren kennen in het Engels.
Werken jullie ook met Agile?


Onze werkstijl ligt zeer dicht tegen Agile aan. We zijn nog bezig en zoeken meer bedrijven, waar wij ook ervaring in kunnen opdoen. Neem zeker contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.
Hoe vorm ik geschikte teams?


Wij werken met diversity teams: teams van verschillende leeftijden, ervaringen, expertises. Dit is een ideale manier om het bedrijf te versterken en Engels te leren. Graag denken wij mee welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden