Laurence Nicholson

 

Als Native Speaker geef ik 19 jaar Engels. De laatste jaren woon ik in Nederland. Ik ben vertrouwd met de specifieke problemen die Nederlanders hebben als zij Engels spreken. Ik heb mij gespecialiseerd in communicatie en verzorg de laatste tien jaar communicatielessen bij de Cambridge Course.

Diploma's:

English, Rhodes Univeristy, Grahamstown

Cambridge Certificate of Proficiency in English 

Zuid-Afrika

In heb 9 jaar lesgegeven in Zuid-Afrika als leraar Engels . De meeste leerlingen leerden Engels als tweede taal  Ik ben bij de start geweest van een multiraciale school in Thohoyandou. Met cursussen van FCE heb ik het curriculum Engels voor het Voorgezet Onderwijs geschreven. 

 

Nederland

Voortgezet Onderwijs

Ik geef sinds 2007 Engelse Spreekvaardigheid in de Cambridge Course .voor het Voortgezet Onderwijs.

Vertaling

Ik heb als vertaler de biografie van Murray McCheyne vertaald (491 blz.).  Ik ben jaren deel geweest van een vertaalteam, die simultaan vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels verzorgde.  

Studie

Grieks, London Bible College

Pia Nicholson

 

Master Onderwijskunde

In mijn studie heb ik mij gericht op taalverwerving, leesontwikkeling en motivatie. 

Speciaal (Basis) Onderwijs

Ik heb 9 jaar lesgegeven binnen het Speciaal Onderwijs (Cluster 4) en Speciaal Basis Onderwijs en heb een specifiek aanbod ontwikkeld voor leerlingen met taalverwervingsproblematiek. 

Basisonderwijs

Ik heb 12 jaar lesgegeven op verschillende basisscholen. Op een privéschool heb ik samen met collega's het onderwijsaanbod op maat aangeboden. I

Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika heb ik gewerkt als leerkracht op een multi raciale school in Thohoyandou. Met cursussen van FCE heb ik het curriculum Engels voor Standard 1 geschreven. 

Ghana

In Ghana heb ik stage gelopen bij een literacy project van Wycliffe.

 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.