Studiedag: Let children enjoy reading 

Voor leerkrachten 

3,5 uur

Steeds meer basisscholen bieden Engels aan kinderen van groep 1 t/m groep 8. Jonge kinderen kunnen op een speelse manier kennis maken met de Engelse taal. Maar wat is er eigenlijk voor nodig om een goed fundament voor de Engelse taal te leggen? En hoe gaan kinderen met plezier een Engels boek lezen? 

Wij bieden Trainingen aan voor een Studiedag, waarbij theorie en praktijk samen gaan.. Op de studiedag staat leesplezier van Engelse boeken centraal. Als kinderen al jong een liefde voor de Engelse taal ontwikkelen zullen ze daar hun hele leven profijt van hebben.

€ 615,-

Ouderavond: Let children enjoy reading 

Voor ouders en leerkrachten 

1,5 uur

Voor een inhoudelijke ouderavond over het lezen van Engelse boeken. Een unieke kans om samen als ouders en leerkrachten het leesplezier van kinderen te bevorderen. Vraag naar onze mogelijkheden en prijzen voor een passend aanbod. 

vanaf € 243,-

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.