Lounge

Wil je graag je Engels op peil houden op een ontspannen manier? Kom samen met mensen met wie je graag je tijd wilt doorbrengen, zoals goede collega's, vrienden of familie naar de Lounge. Als je de Lounge speciaal voor je vriendengroep wilt afhuren, kan dat natuurlijk ook. Op deze manier praat je samen over inspirerende onderwerpen en oefen je je Engels.

Onze deelnemers voelen zich veilig en durven na een paar minuten of na een paar Online Lessen mee te praten; het niveau is daarbij van ondergeschikt belang. De reden is dat je in een ontspannen omgeving komt, waar de mensen zijn, waar jij graag mee omgaat, je favoriete drankje mee neemt voor de Lounge en door de specifieke manier hoe wij de Lounge en ook al onze andere lessen inrichten. We geven deelnemers de ruimte om te willen spreken of te luisteren. We stellen open vragen. Er mag Nederlands en Engels gesproken worden. Op deze manier kun je je mening duidelijk uiteen zetten en gaat het niet om hoe je het zegt, maar wat je wilt zeggen. Dit geeft je de mogelijkheid om als je je op je gemak voelt, stappen te gaan zetten om je Engelse Spreekvaardigheid te verbeteren.

 

Gun jezelf een bijzondere pauze van je werk of studie. Laat je inspireren door onderwerpen, die je boeien.  Er zijn geen kosten aan verbonden. Vergeet niet je favoriete drankje naar de Lounge mee te nemen.

Upcoming Events

  • do 22 apr.
    Online Webinar
    22 apr. 19:00 – 20:00
    Online Webinar
    Join us in a mind boggling experience to discover the beauty and ingenuity of the human mRNA.

Wil je de Lounge met je vrienden afhuren op een tijd dat het jou uitkomt? Dan openen we de online deuren voor je en rekenen we € 35,- voor een Lounge

Even voorstellen

Ik heb jaren Engelse les gegeven. Ik heb met verschillende methoden in Nederland en in Afrika gewerkt. Een taal leer je omdat je een doel hebt:: Je wilt dat ene gesprek kunnen voeren, of je wilt het juiste interessante boek lezen of een video begrijpen. In mijn studie Onderwijskunde heb ik de jarenlange ervaring verwerkt in een studie naar het verbeteren van de Engelse Spreekvaardigheid. Daarin hebben we gekeken naar het verschil in niveau van de deelnemers. De principes van dit onderzoek hebben wij verwerkt in onze trainingen. Wat opvalt is dat de verschillen in niveau het taalproces juist ondersteunen. Met heel veel plezier maken wij op maat trainingen voor uw groep vrienden en collega's.

Pia Nicholson


Ontmoet het team.

Join Our Mailing List

© 2021 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Zie Privacy Statement