Lounge

Wil je graag je Engels op peil houden op een ontspannen manier? Kom samen met mensen met wie je graag je tijd wilt doorbrengen, zoals goede collega's, vrienden of familie naar de Lounge. Als je de Lounge speciaal voor je vriendengroep wilt afhuren, kan dat natuurlijk ook. Op deze manier praat je samen over inspirerende onderwerpen en oefen je je Engels.

Onze deelnemers voelen zich veilig en durven na een paar minuten of na een paar Online Lessen mee te praten; het niveau is daarbij van ondergeschikt belang. De reden is dat je in een ontspannen omgeving komt, waar de mensen zijn, waar jij graag mee omgaat, je favoriete drankje mee neemt voor de Lounge en door de specifieke manier hoe wij de Lounge en ook al onze andere lessen inrichten. We geven deelnemers de ruimte om te willen spreken of te luisteren. We stellen open vragen. Er mag Nederlands en Engels gesproken worden. Op deze manier kun je je mening duidelijk uiteen zetten en gaat het niet om hoe je het zegt, maar wat je wilt zeggen. Dit geeft je de mogelijkheid om als je je op je gemak voelt, stappen te gaan zetten om je Engelse Spreekvaardigheid te verbeteren.

 

Gun jezelf een bijzondere pauze van je werk of studie. Laat je inspireren door onderwerpen, die je boeien.  Er zijn geen kosten aan verbonden. Vergeet niet je favoriete drankje naar de Lounge mee te nemen.

No upcoming events at the moment

Wil je de Lounge met je vrienden afhuren op een tijd dat het jou uitkomt? Dan openen we de online deuren voor je en rekenen we € 35,- voor een Lounge