Topics to Talk about

even iets dieper op en onderwerp ingaan. Omdat je het boeiend vindt of er niet zoveel van af weet. Kies een onderwerp dat je boeit en oefen je Engelse Spreekvaardigheid. Door onze Mini-Trainingen ervaar je hoe je op een ontspannen manier je Engels kan verbeteren.

The Beauty of the Senses
The Human Body
The 7 Habits of Highly Effective People
Mud, Sweat and Tears

Dit boek wordt gewaardeerd door miljoenen mensen. 'Powerful lessons in personal change!' Het is eenvoudig en toch uiterst effectief voor leiders in het bedrijfsleven, sportclubs, gezin en iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Wij bespreken relevante thema's die inspireren om direct toe te passen. Mooi om samen met jongvolwassenen te bespreken.

7 habits2.jpg

Wordt geïnspireerd door deze 'international bestseller'.

 

Bear Grylls vertelt spannende en 'nail-biting' echt gebeurde verhalen vanuit zijn eigen ervaringen. Wees reisgenoot in dit onovertreffelijke avontuur!  Lessen rond levensechte thema's vinden in het Engels plaats.   Levensveranderende principes komen aan bod. Uitermate geschikt voor iedereen, die zichzelf wil uitdagen.

external-content.duckduckgo.com.jpg
Personality and Character
Aerial View of Coast
A Life on Our Planet

Zeer actueel boek over onze planeet, geschreven door David Attenburough, een meester verteller, die je meeneemt op zijn reis door de jungle, de oceanen aan de hand van prachtig beeldmateriaal. We bespreken topics zoals 'The Frozen Planet Antartica', 'His most exhausting Journey he ever made', 'Rewilding the Oceans', 'Balanced Lives and Our Greatest Opportunity.'

Aan de hand van prachtige natuurbeelden, leer je meer kennen over deze relevante onderwerpen voor onze generatie en verbeter je je Engels tegelijkertijd. Dit boek is geschikt voor iedereen, die van de natuur houdt  en gemotiveerd is om van deze planeet een betere plek te maken!

external-content.duckduckgo.com.jfif
Afbeelding1.jpg
The Wind in the Willows

Een zeer geliefde klassieker. De training hebben deze keer wel voor een specifieke doelgroep ontworpen, namelijk ouders met jonge kinderen. Ouders lezen een 'volwassenboek' en ontvangen begeleiding in de Online lessen. Ouders lezen gedurende de week het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi Generational Learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

Laat je verrassen door deze verfrissende manier van samen leren. 

images.jpg
Heidi

Zwitserland en Heidi zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bijzonder om dit kinderboek ook als volwassene te gaan lezen. Ouders lezen een 'volwassenboek' en krijgen intensieve begeleiding in de Online Lessen. Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

157x210.jpg
The Ugly Duckling

Hoogstaande kinderliteratuur. Een verhaal, die zowel ouders als kinderen aanspreekt. Ouders ontvangen de Online training 'The Sound of English' waarin specifiek ingegaan wordt op de uitspraakmoeilijkheden, die mensen, die Nederlands als hun eerste taal hebben ondervinden als ze Engels als tweede taal leren.

Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

168x208.jpg
Emmanuels' Dream

Een gemakkelijk te lezen verhaal met een mooi moraal. Dit boek is vooral geschikt voor actieve ouders en kinderen, die het lezen van een boek combineren met activiteiten, zoals een picnic, fietstocht  Alle activiteiten worden online in het Engels voorbereid.