Inspirerende boeken

Dit zijn boeken, die zowel kinderen als volwassenen boeien.

Een prachtige manier om samen met je gezin, kinderen of je kleinkinderen.je Engels te verbeteren. Je kind krijgt de kans een goed fundament te leggen voor de Engelse taal. Bovendien krijg je ook inzichten aangeboden hoe het taalverwervingsproces van jouw kind verloopt en wat jouw rol daarin is. Je ziet voor je ogenhoe je kind een tweede taal aanleert. Een krachtige manier om het lezen van boeken te stimuleren en samen een waardevolle en betekenisvolle activiteit te doen.

Leiderschap
7 habits2.jpg
The 7 Habits of Highly Effective People

Dit boek wordt gewaardeerd door miljoenen mensen. 'Powerful lessons in personal change!' Het is eenvoudig en toch uiterst effectief voor leiders en iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Wij bespreken relevante thema's die inspireren om direct toe te passen. Mooi om samen met jongvolwassenen te bespreken.

Avontuurlijk
external-content.duckduckgo.com.jpg
Mud, Sweat and Tears

Wordt geïnspireerd door deze 'international bestseller'.

 

Bear Grylls vertelt spannende en 'nail-biting' echt gebeurde verhalen vanuit zijn eigen ervaringen. Wees reisgenoot in dit onovertreffelijke avontuur!  Lessen rond levensechte thema's vinden in het Engels plaats.   Levensveranderende principes komen aan bod. Uitermate geschikt voor jongeren op het Voortgezet Onderwijs samen met hun ouders.

Inspiratie
external-content.duckduckgo.com.jfif
A Life on Our Planet

Zeer actueel boek over onze planeet, geschreven door David Attenburough, een meester verteller, die je meeneemt op zijn reis door de jungle, de oceanen aan de hand van prachtig beeldmateriaal. We bespreken topics zoals 'The Frozen Planet Antartica', 'His most exhausting Journey he ever made', 'Rewilding the Oceans', 'Balanced Lives and Our Greatest Opportunity.'

Aan de hand van prachtige natuurbeelden, leer je meer kennen over deze relevante onderwerpen voor onze generatie en verbeter je je Engels tegelijkertijd. Dit boek is geschikt voor volwassenen en jongeren, die van de natuur houden en gemotiveerd zijn om van deze planeet een betere plek te maken!

Afbeelding1.jpg
The Wind in the Willows

Een zeer geliefde klassieker. Ouders lezen een 'volwassenboek' en ontvangen begeleiding in de Online lessen. Ouders lezen gedurende de week het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

images.jpg
Heidi

Zwitserland en Heidi zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bijzonder om dit kinderboek ook als volwassene te gaan lezen. Ouders lezen een 'volwassenboek' en krijgen intensieve begeleiding in de Online Lessen. Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

157x210.jpg
The Ugly Duckling

Hoogstaande kinderliteratuur. Een verhaal, die zowel ouders als kinderen aanspreekt. Ouders ontvangen de Online training 'The Sound of English' waarin specifiek ingegaan wordt op de uitspraakmoeilijkheden, die mensen, die Nederlands als hun eerste taal hebben ondervinden als ze Engels als tweede taal leren.

Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

168x208.jpg
 Informatie over Thema Trainingen
  • Verbetering Engelse uitspraak

  • Uitbreiding woordenschat

  • Oefenen in communicatie en gesprekken

  • Inzicht in Multi Generational Learning

  • Onderwijskundige ondersteuning

  • Genieten van verhalen van mensen, die de levens van veel mensen positief veranderd hebben.

Emmanuels' Dream

Een gemakkelijk te lezen verhaal met een mooi moraal. Dit boek is vooral geschikt voor actieve ouders en kinderen, die het lezen van een boek combineren met activiteiten, zoals een picnic, fietstocht  Alle activiteiten worden online in het Engels voorbereid.

Meer informatie:

De trainingen zijn een combinatie van een boek lezen, die je erg leuk vindt en het verbeteren van je Engelse spreekvaardigheid. De lessen worden op maat gemaakt, dat betekent dat we kijken wat jij nodig hebt om je Engels te verbeteren. De lessen worden opgenomen en worden enkel door ons, de trainers bekeken. Na afloop van een Training worden de opnames verwijderd. Voorafgaand aan de trainingen is er een kennismakingsgesprek (online of telefonisch).

 

Voorbereiding

We geven geen huiswerk, we vragen niet naar het goede antwoord. We vragen we naar je mening. Voorafgaand aan de les lees je het hoofdstuk (en naar de audio), zodat je mee kan spreken in de les.

We stimuleren je om vragen te stellen. De voorbereidingstijd kan enorm verschillen, naar gelang je doelen, je interesse etc. Alle voorbereidingen voor de les staan op een beschermde pagina op onze website.

 

Flexibele data en tijden:

We spreken de data af voorafgaand aan de inschrijving. Wanneer een datum niet uitkomt, kun je contact met ons opnemen en kijken we of het op een ander moment in dezelfde week kan.

 

Prijzen:

Korting tot eind januari 2021.

Aanmelden per groep: collega's, teams, familie, vrienden:

Groepstraining Voor 2 deelnemers p.p. van € 314,- nu € 270,- 

Groepstraining Voor 3 deelnemers p.p. van € 270,- nu € 225,- 

Groepstraining Voor 4 deelnemers p.p. van € 217,- nu € 165,- 

Groepstraining Voor 5 deelnemers p.p. van € 197,- nu € 136,- 

Groepstraining Voor 6 deelnemers p.p. van € 185,- nu € 121,-

Kinderen en jongeren tot 20 jaar gratis

Aanmelden per groep, bestaande uit gezinnen, families, volwassenen en kinderen/jongeren tot 20 jaar.

Groepstraining Voor 1 gezin, per gezin van  € 314,- nu € 270,--

Groepstraining Voor 2 gezinnen, per gezin van  € 270,- nu € 255,- 

Groepstraining Voor 3 gezinnen, per gezin van € 235,- nu € 221,-

Kinderen en jongeren tot 20 jaar gratis

 

 

let op: Prijzen Training zijn inclusief BTW

Exclusief boek

Administratiekosten

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden