Inspirerende boeken

Dit zijn boeken, die zowel kinderen als volwassenen boeien.

Een prachtige manier om samen met je gezin, kinderen of je kleinkinderen.je Engels te verbeteren. Je kind krijgt de kans een goed fundament te leggen voor de Engelse taal. Bovendien krijg je ook inzichten aangeboden hoe het taalverwervingsproces van jouw kind verloopt en wat jouw rol daarin is. Je ziet voor je ogenhoe je kind een tweede taal aanleert. Een krachtige manier om het lezen van boeken te stimuleren en samen een waardevolle en betekenisvolle activiteit te doen.

Leiderschap
7 habits2.jpg
The 7 Habits of Highly Effective People

Dit boek wordt gewaardeerd door miljoenen mensen. 'Powerful lessons in personal change!' Het is eenvoudig en toch uiterst effectief voor leiders en iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Wij bespreken relevante thema's die inspireren om direct toe te passen. Mooi om samen met jongvolwassenen te bespreken.

Avontuurlijk
external-content.duckduckgo.com.jpg
Mud, Sweat and Tears

Wordt geïnspireerd door deze 'international bestseller'.

 

Bear Grylls vertelt spannende en 'nail-biting' echt gebeurde verhalen vanuit zijn eigen ervaringen. Wees reisgenoot in dit onovertreffelijke avontuur!  Lessen rond levensechte thema's vinden in het Engels plaats.   Levensveranderende principes komen aan bod. Uitermate geschikt voor jongeren op het Voortgezet Onderwijs samen met hun ouders.

Inspiratie
external-content.duckduckgo.com.jpg
Long Walk to Freedom

Het verhaal van een man, die moed en doorzettingsvermogen ontwikkelde in een periode, waarin vrijheid voor velen nog een droom was. Nelson Mendela leidde niet alleen zichzelf, maar ook het gehele volk tot één van de grootste overwinningen van Zuid-Afrika. Geschikt voor jong-volwassenen, die houden van boeken lezen.

 

 

 

Afbeelding1.jpg
The Wind in the Willows

Een zeer geliefde klassieker. Ouders lezen een 'volwassenboek' en ontvangen begeleiding in de Online lessen. Ouders lezen gedurende de week het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

168x208.jpg
Emmanuels' Dream

Een gemakkelijk te lezen verhaal met een mooi moraal. Dit boek is vooral geschikt voor actieve ouders en kinderen, die het lezen van een boek combineren met activiteiten, zoals een picnic, fietstocht  Alle activiteiten worden online in het Engels voorbereid.

images.jpg
Heidi

Zwitserland en Heidi zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bijzonder om dit kinderboek ook als volwassene te gaan lezen. Ouders lezen een 'volwassenboek' en krijgen intensieve begeleiding in de Online Lessen. Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

157x210.jpg
The Ugly Duckling

Hoogstaande kinderliteratuur. Een verhaal, die zowel ouders als kinderen aanspreekt. Ouders ontvangen de Online training 'The Sound of English' waarin specifiek ingegaan wordt op de uitspraakmoeilijkheden, die mensen, die Nederlands als hun eerste taal hebben ondervinden als ze Engels als tweede taal leren.

Gedurende de week lezen ouders het prentenboek voor aan hun kinderen tot 5 jaar.

Principes van Multi generational learning zijn verwerkt in deze training, gebaseerd op het onderzoek ' The Sound of English'.

 Informatie over Thema Trainingen
  • Verbetering Engelse uitspraak

  • Uitbreiding woordenschat

  • Oefenen in communicatie en gesprekken

  • Inzicht in Multi Generational Learning

  • Onderwijskundige ondersteuning

  • Genieten van verhalen van mensen, die de levens van veel mensen positief veranderd hebben.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden