Inspirerende boeken

Er zijn boeken, die je een enorme impact hebben op veel mensen. Lees de boeken in de taal van de auteur en laat je meenemen door hun verhalen. Boek een training samen met vrienden of familie en laat het boek tot leven komen. De Engelse uitspraak en grammatica worden contextueel aangeboden en wanneer de deelnemers daar aan toe zijn.

Leiderschap
7 habits2.jpg
The 7 Habits of Highly Effective People

Dit boek wordt gewaardeerd door miljoenen mensen. 'Powerful lessons in personal change!' Het is eenvoudig en toch uiterst effectief voor leiders en iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Wij bespreken relevante thema's die inspireren om direct toe te passen.

Avontuurlijk
external-content.duckduckgo.com.jpg
Mud, Sweat and Tears

Wordt geïnspireerd door deze 'international bestseller'.

 

Bear Grylls vertelt spannende en 'nail-biting' echt gebeurde verhalen vanuit zijn eigen ervaringen. Wees reisgenoot in dit onovertreffelijke avontuur!  Lessen rond levensechte thema's vinden in het Engels plaats.   Levensveranderende principes komen aan bod.

 Informatie over Thema Trainingen
Inspiratie
external-content.duckduckgo.com.jfif
A Life on Our Planet

Zeer actueel boek over onze planeet, geschreven door David Attenburough, een meester verteller, die je meeneemt op zijn reis door de jungle, de oceanen aan de hand van prachtig beeldmateriaal. We bespreken topics zoals 'The Frozen Planet Antartica', 'His most exhausting Journey he ever made', 'Rewilding the Oceans', 'Balanced Lives and Our Greatest Opportunity.'

Aan de hand van prachtige natuurbeelden, leer je meer kennen over deze relevante onderwerpen voor onze generatie en verbeter je je Engels tegelijkertijd.

  • Verbetering Engelse uitspraak

  • Uitbreiding woordenschat

  • Oefenen in communicatie en gesprekken

  • Teambuilding

  • Inspiratie

  • Genieten van verhalen van mensen, die de levens van veel mensen positief veranderd hebben.

Meer informatie:

De trainingen zijn een combinatie van een boek lezen, die je erg leuk vindt en het verbeteren van je Engelse spreekvaardigheid. De lessen worden op maat gemaakt, dat betekent dat we kijken wat jij nodig hebt om je Engels te verbeteren. De lessen worden opgenomen en worden enkel door ons, de trainers bekeken. Na afloop van een Training worden de opnames verwijderd. Voorafgaand aan de trainingen is er een kennismakingsgesprek (online of telefonisch).

 

Voorbereiding

We geven geen huiswerk, we vragen niet naar het goede antwoord. We vragen we naar je mening. Voorafgaand aan de les lees je het hoofdstuk (en naar de audio), zodat je mee kan spreken in de les.

We stimuleren je om vragen te stellen. De voorbereidingstijd kan enorm verschillen, naar gelang je doelen, je interesse etc. Alle voorbereidingen voor de les staan op een beschermde pagina op onze website.

 

Flexibele data en tijden:

We spreken de data af voorafgaand aan de inschrijving. Wanneer een datum niet uitkomt, kun je contact met ons opnemen en kijken we of het op een ander moment in dezelfde week kan.

 

Prijzen:

Korting tot eind januari 2021.

Aanmelden per groep: collega's, teams, familie, vrienden:

Groepstraining Voor 2 deelnemers p.p. van € 314,- nu € 270,- 

Groepstraining Voor 3 deelnemers p.p. van € 270,- nu € 225,- 

Groepstraining Voor 4 deelnemers p.p. van € 217,- nu € 165,- 

Groepstraining Voor 5 deelnemers p.p. van € 197,- nu € 136,- 

Groepstraining Voor 6 deelnemers p.p. van € 185,- nu € 121,-

jongeren tot 20 jaar gratis

 

​let op: Prijzen Training zijn inclusief BTW

Exclusief boek

Administratiekosten

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden