Image by June O

Spreekvaardigheid

Outdoor English

Online Trainingen Spreekvaardigheid Engels

Houd je van de natuur. en .heerlijk buiten zijn?  Bij Outdoor English staat de natuur centraal, genieten van de veelzijdigheid van de natuur en de zorg ervoor.

 

Bij Two Roads maken we gebruik van een unieke manier om je Engels te verbeteren.

1. Engels krijgt betekenis: Jouw passie voor een onderwerp passen we in één van onze thema's.  Dit helpt om te focussen op de inhoud.

2. Je investeert in mensen. Je doet de training samen met collega's of vrienden, met wie je graag tijd doorbrengt. Samen diep je het onderwerp uit, waardoor de inbreng van de deelnemers verrassend en waardevol wordt..

Spanish Coast
Aerial View of Coast

Outdoor English:

Volg de Online lessen bij mooi weer vanuit je tuin of dobberend in een roeiboot samen met een vriend(in), collega of familielid. De meeste onderwerpen komen rechtstreeks uit de natuur en zijn daardoor uitermate inspirerend.

Outdoor English:

Lessen volgen waar en wanneer het jouw uitkomt. Voorafgaand aan de training spreken we de tijden af. op een moment dat het jou uitkomt. Je kan 24 uur van te voren de les verschuiven naar een ander moment in dezelfde week als dat je beter uitkomt. Wil je meer weten? Schrijf een berichtje in het contactformulier en we horen graag van je.

Schrijf je in voor één van de trainingen of neem eerst deel aan één van onze gratis Lounges, om te ervaren hoe je op een natuurlijke manier je Engels kan verbeteren.