Developing Innovative Learning

TWO ROADS

Image by Dylan Gillis

English Speaking Skills

voor bedrijven en organisaties

op locatie/online

English On the Go 

 In één of twee sessies uw Engels een boost geven? U vraagt een sessie Spreekvaardigheid Engels aan wanneer het u uitkomt en bespreekt een onderwerp naar uw keuze. Wilt u meerdere sessies....lees verder

Ondersteuning is goed te combineren  met de andere Trainingen.

Thema Trainingen

 Wilt u samen met een aantal collega's werken aan teambuilding en een positieve bedrijfscultuur? Wij bieden korte online trainingen aan,  die Engelse Spreekvaardigheid combineren met inspirerende themás.

In-Company/ Agile Training

In-Company

Zijn een aantal collega's binnen uw bedrijf/ organisatie actief op de internationale markt? In de In- Company Training geven we 'on the job' training over de producten, diensten, functies, klanten van uw bedrijf.

 

 

Agile

Wilt u dat Engels de tweede taal wordt binnen uw bedrijf?

Onze Trainer/ Native Speaker neemt deel aan een bestaande project- teams, Communicatie  vindt zoveel mogelijk in het Engels plaats.

 

 

 

 

TWO ROADS

De Trainingen zijn gebaseerd op interesse en de unieke manier waarop iedere deelnemer leert. De beproefde manier van taalverwerving is voor ons: fun, motivatie, samen leren met mensen, die je kent, meteen kunnen toepassen wat je geleerd hebt en luisteren naar native Speakers. Deze aspecten zijn verweven in onze trainingen en daardoor geschikt voor deelnemers met verschillende niveau's Engels.

 

CONTACT

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden