Developing Innovative Learning

TWO ROADS

Image by Dylan Gillis

English Speaking Skills

voor bedrijven en organisaties

Abonnement
Online/op locatie

 In één of twee sessies uw Engels een boost geven? Met een abonnement  vraagt u een sessie Spreekvaardigheid Engels aan wanneer het u uitkomt en bespreekt een onderwerp naar uw keuze. Kies uit een individueel-, of bedrijfsabonnement

Abonnementen kunnen ook gecombineerd worden met de andere Trainingen.

Thema Trainingen
Online

 Wilt u samen met een aantal collega's werken aan teambuilding en een positieve bedrijfscultuur? Wij bieden korte online trainingen aan,  die Engelse Spreekvaardigheid combineren met inspirerende themás.

In-Company/ Agile Training
op locatie/online

In-Company

Zijn een aantal collega's binnen uw bedrijf/ organisatie actief op de internationale markt? In de In- Company Training geven we 'on the job' training over de producten, diensten, functies, klanten van uw bedrijf.

 

 

Agile

Wilt u dat Engels de tweede taal wordt binnen uw bedrijf?

Onze Trainer/ Native Speaker neemt deel aan een bestaande project- teams, Communicatie  vindt zoveel mogelijk in het Engels plaats.

 

 

 

 

TWO ROADS

Two Roads is gespecialiseerd in begeleiden van bedrijven, organisaties die bezig zijn of stappen willen ondernemen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

 

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden