Open Book

Engels

Spreekvaardigheid Engels

Wil je je Engelse Spreekvaardigheid verbeteren? Bij Two Roads combineren we het verbeteren van Spreekvaardigheid Engels met het lezen van een boek, die op je bucketlist staat. De focus is op de inhoud, waardoor het spreken in het Engels betekenis krijgt.

Je leert met mensen met verschillend niveau Engels, maar wel met dezelfde interesse, waardoor de inbreng van alle deelnemers verrassend en waardevol wordt.

Two Roads is onderdeel van Multi Generational Learning

Sommige boeken staan op je bucket-list en wil je gewoon gelezen hebben. Kies een geweldige klassieker of een boek, die net uitgekomen is.

Even voorstellen

Ik heb jaren Engelse les gegeven. Ik heb met verschillende methoden in Nederland en in Afrika gewerkt. Een taal leer je omdat je een doel hebt:: Je wilt dat ene gesprek kunnen voeren, of je wilt het juiste interessante boek lezen of een video begrijpen. In mijn studie Onderwijskunde heb ik de jarenlange ervaring verwerkt in een studie naar het verbeteren van de Engelse Spreekvaardigheid. Daarin hebben we gekeken naar het verschil in niveau van de deelnemers. De principes van dit onderzoek hebben wij verwerkt in onze trainingen. Wat opvalt is dat de verschillen in niveau het taalproces juist ondersteunen. Met heel veel plezier maken wij op maat trainingen voor uw groep vrienden en collega's.

Pia Nicholson


Ontmoet het team.

Join Our Mailing List

© 2021 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Zie Privacy Statement