Topics to Talk about

Even iets dieper op en onderwerp ingaan. Omdat je het boeiend vindt of er niet zoveel van af weet. Kies een onderwerp dat je boeit en oefen je Engelse Spreekvaardigheid. Door onze Mini-Trainingen ervaar je hoe je op een ontspannen manier je Engels kan verbeteren.

The Beauty of the Senses
The Human Body
The sense of Touch
The sense of Hearing
Amazing DNA

Ruiken, proeven, voelen, zien en horen. Onze vijf zintuigen maken onze wereld van ervaringen rijker. In deze mini-serie gaan we dieper in op de zintuigen aanraken en horen.

2 lessen van 30 minuten

€ 37,- p.p.

Maandag 22-02 en 01-03 van 12.00- 12.30 uur

Even je kennis opfrissen over het DNA.  Verwonder je hoe het DNA functioneert in je lichaam. Met prachtige foto's en filmpjes gaan we spreken over een fantastisch aspect van het lichaam. In de tweede les bespreken we hoe proteinen worden aangemaakt. Dit geeft je een inzicht in de wonderlijke processen van je lichaam.

2 lessen van 45 minuten

€49,- p.p.

Dinsdag 09-03 en 16-03 van 19.00-19.45 uur

Personality and Character
Young Woman
Personality
Character

Wat is je persoonlijkheid en wat is je karakter? Wat kun je veranderen en wat maakt gewoon deel uit van wie je bent? Krijg inzicht in je sterke kanten en ontdek wat je kan verbeteren in wie je bent. Een luchtig en inspirerende cursus, waarmee je anders naar jezelf en anderen kan kijken.

2 lessen van 30 minuten

€37,-

Donderdag 04-03 en 11-03 van 10.00-10.30 uur

Wil je liever een andere datum? Of een ander tijdstip? Dat kan. Neem contact met ons op en boek de twee lessen van de Mini-Serie van je keuze op een andere dag en/of tijd in de ochtend/middag/avond/weekend. 24 Uur van te voren kun je lessen veranderen naar een andere tijd in dezelfde week.

 

Even voorstellen

Ik heb jaren in Zuid-Afrika les gegeven. In Nederland heb ik mij toegelegd op het taalonderwijs. Als onderwijskundige ontwerp ik de trainingen. In mijn onderzoek heb ik onderzocht hoe deelnemers, van verschillend niveau Engels gezamenlijk kunnen leren. 
Ontmoet het team.

 

Join Our Mailing List

© 2021 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Zie Privacy Statement