Op de internationale markt volgen veranderingen elkaar snel op. Vooral ondernemers zetten vaak dat veranderingsproces in. Wij zetten ons in voor bedrijven, die een positief verschil willen maken op de internationale markt. Daarbij is een goede Engelse Spreekvaardigheid noodzakelijk.

 

Wij versterken de Engelse Spreekvaardigheid van medewerkers met verschillende functies en niveau's. Hierdoor staan de producten, diensten en processen van uw bedrijf centraal. Met onze jarenlange ervaring in het taalverwervingsproces ondersteunen we ook graag uw organisatie.

Pia Nicholson
Onderwijskundige
Zakelijk_Laurence&Pia-39.jpg
Laurence Nicholson
Native speaker
Trainer

Mijn interesse voor het taalverwervingsproces is begonnen toen ik in het Engels les gaf in Zuid-Afrika. Vervolgens heb ik in Nederland gewerkt met kinderen in het Speciaal Onderwijs en Speciaal Basis Onderwijs. Jaren heb ik kinderen geholpen, die problemen hadden in de taalontwikkeling. In mijn studie had ik de kans om een onderzoek te doen specifiek naar het taalverwervingsproces. Daarvoor heb ik een cursus Spreekvaardigheid Engels ontworpen. De positieve onderzoeksresultaten hebben er toe geleid dat we de aspecten van deze cursus in onze trainingen verwerken.

Als leraar Engels heb ik 9 jaar in Zuid-Afrika les gegeven. De laatste 15 jaar woon ik in Nederland. Ik ben bekend met de specifieke problemen, die Nederlanders ondervinden als zij Engels spreken. Ik heb mij gespecialiseerd in communicatie Engels en verzorg de laatste tien jaar communicatie-lessen bij de Cambridge Course.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden