Nicholson 

Ervaring en kennis komen samen in Two Roads. 

Laurence Nicholson
Trainer Spreekvaardigheid
Aantekening 2019-09-02 131201.png
Pia Nicholson
Onderwijskundige
Ontwerper van trainingen

Als leraar Engels heb ik 9 jaar in Zuid-Afrika les gegeven om kinderen een tweede taal aan te leren. De laatste 15 jaar woon ik in Nederland. Ik ben vertrouwd met de specifieke problemen die Nederlanders ondervinden als zij Engels spreken. Ik heb mij gespecialiseerd in communicatie en verzorg de laatste tien jaar communicatielessen bij de Cambridge Course.

Ik heb meer dan 25 jaar les gegeven in Nederland en het buitenland. Onze kennis en ervaring over taalverwervingsprocessen en leren hebben wij verwerkt in de cursussen van Two Roads. Ik ben afgestudeerd met een onderzoek naar het effect van onze eigen cursus Engelse Spreekvaardigheid van Two Roads op de tweede taalverwerving van deelnemers.  Daaruit blijkt dat onze cursus een duidelijk verschil in uitspraak bewerkstelligt, Dezelfde principes die getoetst zijn in het onderzoek zijn onderdeel van al onze cursussen.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Gotomeeting en de website gelden de privacyregelingen van desbetreffend Gotomeeting en wix.