Op de internationale markt volgen veranderingen elkaar snel op. Vooral ondernemers zetten vaak dat veranderingsproces in. Wij zetten ons in voor bedrijven, die een positief verschil willen maken op de internationale markt. Daarbij is een goede Engelse Spreekvaardigheid noodzakelijk.

 

Wij versterken de Engelse Spreekvaardigheid van medewerkers met verschillende functies en niveau's. Hierdoor staan de producten en diensten van uw bedrijf centraal. Door jarenlange ervaring met taalverwerving, het aanbieden van Engels als tweede taal aan verschillende doelgroepen hebben wij onze Trainingen ingericht.

Pia Nicholson
Onderwijskundige
Zakelijk_Laurence&Pia-39.jpg
Laurence Nicholson
Native speaker
Trainer

Geboeid hoe mensen hun eigen taal en een andere taal aanleren heb ik een cursus ontworpen om het taalverwervingsproces te onderzoeken: 'The Sound of English'. De positieve onderzoeksresultaten hebben er toe geleid dat de meeste aspecten van de cursus verwerkt zijn in onze trainingen.

Daarnaast heb ik zeven Jaar les gegeven in Zuid-Afrika. In Nederland heb ik jaren lang les gegeven in het Speciaal Onderwijs en Speciaal Basis Onderwijs.

Als leraar Engels heb ik 9 jaar in Zuid-Afrika les gegeven. De laatste 15 jaar woon ik in Nederland. Ik ben bekend met de specifieke problemen, die Nederlanders ondervinden als zij Engels spreken. Ik heb mij gespecialiseerd in communicatie Engels en verzorg de laatste tien jaar communicatie-lessen bij de Cambridge Course.

CONTACT

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden