Pia Nicholson
Onderwijskundige
Zakelijk_Laurence&Pia-39.jpg
Laurence Nicholson
Native speaker
Trainer

In Afrika begon mijn interesse voor het taalverwervingsproces. Als twintiger heb ik een aantal maanden deel genomen aan een literacy project in Ghana. In een gele volkswagen reden we op de zandwegen om naar een afgelegen dorp te reizen om taalles te geven. Daarna heb ik jaren in Zuid-Afrika op een internationale school gewerkt. Vervolgens heb ik in Nederland gewerkt met kinderen in het Speciaal Onderwijs en Speciaal Basis Onderwijs. Jaren heb ik kinderen geholpen, die problemen hadden in de taalontwikkeling. In mijn studie had ik de kans om een onderzoek te doen specifiek naar het taalverwervingsproces. Daarvoor heb ik een cursus Spreekvaardigheid Engels ontworpen. De jarenlange ervaring en de positieve onderzoeksresultaten hebben we verwerkt in onze trainingen.

Als leraar Engels heb ik 9 jaar in Zuid-Afrika les gegeven. De laatste 15 jaar woon ik in Nederland. Ik ben bekend met de specifieke problemen, die Nederlanders ondervinden als zij Engels spreken. Ik heb mij gespecialiseerd in communicatie Engels en verzorg de laatste tien jaar communicatie-lessen bij de Cambridge Course.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden