Two Roads Lounge

 • Time is TBD
  Online training
  Two Roads Lounge (1)
  The Sense of Touch
 • Time is TBD
  Online training
  Two Roads Lounge (2)
  A life on Our Planet
 • Time is TBD
  Location is TBD
  Expedition to Mars (1)
  The most challenging expedition ever!

Wil je graag je Engels op peil houden op een ontspannen manier? Kom samen met mensen met wie je graag je tijd wilt doorbrengen, zoals goede collega's, vrienden of familie naar de Lounge. Als je de Lounge speciaal voor je vriendengroep wilt afhuren, kan dat natuurlijk ook. Op deze manier praat je samen over inspirerende onderwerpen en oefen je je Engels.

Onze deelnemers voelen zich veilig en durven na een paar minuten of na een paar Online Lessen mee te praten; het niveau is daarbij van ondergeschikt belang. De reden is dat je in een ontspannen omgeving komt, waar de mensen zijn, waar jij graag mee omgaat, je favoriete drankje mee neemt voor de Lounge en door de specifieke manier hoe wij de Lounge en ook al onze andere lessen inrichten. We geven deelnemers de ruimte om te willen spreken of te luisteren. We stellen open vragen. Er mag Nederlands en Engels gesproken worden. Op deze manier kun je je mening duidelijk uiteen zetten en gaat het niet om hoe je het zegt, maar wat je wilt zeggen. Dit geeft je de mogelijkheid om als je je op je gemak voelt, stappen te gaan zetten om je Engelse Spreekvaardigheid te verbeteren.

 

Gun jezelf een inspirerende pauze van je werk, studie. Laat je inspireren door onderwerpen, die je boeien.  Er zijn geen kosten aan verbonden ala je aanschuift wanneer de Lounge open is. Wil je de Lounge met je vrienden afhuren dan rekenen we € 35,- voor een Lounge. Vergeet niet je favoriete drankje naar de Lounge mee te nemen. We zien je graag! Schrijf je in en we laten je weten wanneer de volgende Lounge is.

© 2020 VOF Two Roads

KVK 76490297

Privacy: Two Roads zal op geen enkele manier (email)adressen, of contactgegevens aan derden verstrekken, zonder toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon. Door gebruik te maken van videoconferencing Microsoft teams en de website Wix gelden de privacyregelingen van desbetreffend Microsoft en Wix.  

Algemene Voorwaarden